Empresa

La nostra dedicació al transport de viatgers per carretera data de principis dels anys 60, pel que la nostra experiència en el sector constitueix un dels principals actius empresarials, més important encara causa a la naturalesa del mateix.
Avui en dia disposem d'una flota de vehicles d'última generació, d'acord a les noves exigències en matèries de seguretat i medi ambient, especialment les referents a la normativa 433/2001, i les reglamentacions europees de consum de combustible EUROIV i EUROV. Així mateix, l'empresa es troba certificada en els sistemes de qualitat ISO. Això, al costat de la disposició d'una plantilla de conductors i mecànics específicament formats i amb gran experiènci, ens permet oferir al client un servei de qualitat , segur , sostenible, flexible i personalitzat.
Cal destacar que la nostra empresa està a disposició del client 24 hores al dia, 365 dies l'any.

Serveis


Com empresa de referència del sector a la província de Lleida ens dediquem al transport de viatgers per carretera en totes les seves modalitats. Si bé, per concretar el seu servei de manera personalitzada, la qual cosa sempre és desitjable, li instem a posar-se en contacte amb nosaltres.
Li instem a posar-se en contacte amb nosaltres.

Transport regularRealitzem transports regulars tant escolar, esportiu, especial, adaptat o de treballadors.

Transport discrecionalTransport de'àmbit local, regional, nacional i internacional.

Serveis esporàdicsServeis per a celebracions, concerts, esdeveniments, tránsfers, etc.
Flota

Actualment la nostra flota compta amb 14 vehicles moderns i avançats en matèria de seguretat, confort, tecnologia i qualitat, i el que és més important, els quals són revisats a exhaustivament diari pel nostre equip de mecànics .
així , disposem de vehicles que s'adapten a totes les seves necessitats, des autocars de 55 places fins minibusos de 9 places , equipats amb el màxim de prestacions: seients reclinables, climatitzador electrònic, DVD, TV, nevera, WC, doble vidre, finestres panoràmiques, reposacaps ergonòmics, cinturons, etc... els quals s'hagin subjectes al compliment de les estrictes normatives europees de transport públic .
El nostre compromís amb la qualitat i innovació queda palès amb el compliment de la normativa ISO 9001:2008, i en actual procés de certificar la nostra activitat en les normatives ISO 14001 i ISO 13816.
butaques reclinables amb recolzabraços i capçal per donar major confort i comoditat.
Climatitzador programable o aire condicionat .
Equip de vídeo / àudio , en molts casos amb doble monitor .
Doble vidre amb cambra d'aire, el que permet un millor aïllament climàtic i acústic de l'exterior.
Finestres panoràmiques.
Llums de lectura individuals.
Lavabo W.C.(segons vehicle).
Nevera.
Ampli maleter.
WIFI (segons vehicle).


Contacte

Autocars ALER

Responsable: Autocars C Aler SL.
Finalitat: Donar resposta a les seves consultes.
Legitimació: per consentiment de l'interessat.
Termini de conservació: el legalment establert.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Té vostè dret d'accés, rectificació o supressió, oposició, limitació al tractament, portabilitat de les dades,
així com a retirar el consentiment en qualsevol moment.
He llegit i accepto LA POLÍTICA DE PRIVACITAT, i accepto el tractament de les meves dades personals per a l'enviament d'informació que respongui a la consulta que he plantejat.